fbpx

O nama

O NAMA

Prateći svjetske trendove, koristeći stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo u radu sa profesionalnim alatom odlučili smo osnovati tvrtku Temperament.

Osluškujući tržište i potrebe klijenata rasli smo zajedno s njima, te 2016. godine preselili na današnju lokaciju u Zadru. Osnovna djelatnost naše tvrtke je distribucija profesionalnih alata i opreme svjetskih renomiranih brendova. Kontinuirano obogaćujemo naš asortiman kako bismo svojim klijentima ponudili najbolje i najnovije trendove u svijetu profesionalnih alata. Okosnicu našeg poslovanja i asortimana čine baterijski i električni alati s pripadajućim priborom, uređaji za zavarivanje i dodatna oprema, strojevi za brušenje, rezanje i savijanje, mjerna tehnika, zaštitna oprema, agregati u rasponu od kućne upotrebe do telekomunikacijskih sistema, te djelom vrtni i poljoprivredni program.

Specijalizirana smo trgovina za prodaju alata, strojeva i pribora te želimo postati i centralno mjesto za Vašu online kupovinu. Naši djelatnici su školovani stručnjaci, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu. Uz usluge prodaje i savjetovanja omogućili smo našim klijentima brz i kvalitetan popravak električnih i baterijskih alata koji djeluje u sklopu naše prodajne poslovnice na adresi Franka Lisice 42 u Zadru. Zadovoljstvo naših kupaca naša je najveća prednost.

Nudimo Vam odabir savršenog alata za vaše potrebe iz profesionalnog asortimana renomiranih brandova kao što su : MAKITA, METABO, BOSCH, DEWALT, STANLEY, BGS, HAWERA, TELWIN, UNIOR, KNIPEX, WIHA, PROXXON, ECHO, HONDA, R.I.D., NIVEL SYSTEM, EIBENSTOCK, SOLO, AL-KO, FISKARS i mnogi drugi.

Pružamo komfor online kupovine 24 sata dnevno i isporuku naručenih proizvoda na vaš kućni prag.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Pouzdana i brza dostava

Naše proizvode dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj. Brza i pouzdana dostava važna nam je kako bi proizvodi koje ste naručili kod Vas bili što prije.

Sigurno plaćanje

Omogućujemo plaćanje Vaših narudžbi direktnim bankovnim transferom, karticama ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja u poslovnici.

Pomoć i podrška

Za sva Vaša pitanja na raspolaganju Vam je naš uvijek ljubazan i stručan tim koji je uvijek spreman pomoći.

Preuzimanje proizvoda

Naručene proizvode brzo i jednostavno možete preuzeti osobno u našoj poslovnici.

Vrhunska kvaliteta

Zastupnici smo i uvoznici profesionalnih alata i opreme svjetski poznatih proizvođača.

Ponude i popusti

U našem webshop-u, kao i u našoj trgovini možete pronaći odlične akcije i popuste.

AL-KO

Vrtni uređaji i proizvodi zajamčene kvalitete uz jamstvo Temperament alata i AL-KO brenda s ponosom nose logotip AL-KO – QUALITY FOR LIFE.

 

BOSCH

Pružajući proizvode i usluge osmišljene da izazovu divljenje i unaprijede kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja, Bosch je uspostavio široku mrežu kupaca čiji broj danas prelazi 600 lokalnih klijenata u Hrvatskoj uključujući nas!

DEWALT

Od 1924. DEWALT nastavlja dizajnirati i osigurava korištenje profesionalnih alata, dodataka i usluga kako bi osigurao apsolutno povjerenje u najtežim uvjetima gradilišta. Pomoću suradnje sa DEWALT-om donosimo vam jamstvo za korištenje profesionalnih alata.

ESAB

Brand ESAB je sinonim za vodećeg svjetskog stručnjaka za ručno zavarivanje i rezanje,opremu i materijale za zavarivanje te automatizaciju istih sistema.  ESAB je organiziran za provedbu učinkovite, visoke produktivnosti i rješenja potrebe na način koji premašuje svoja i naša očekivanja!

FISKARS

Osnovan 1649. godine kao željezara u malom istoimenom finskom selu, Fiskars je izrastao u vodećeg svjetskog dobavljača potrošačkih proizvoda za dom i vrt. U suradnji s ovim brendom jamstvo kvalitete za uređenje je garantirano uz našu pomoć!

MAKITA

MAKITA podržava svoju prodajnu mrežu u gotovo svim dijelovima Istočne Europe, dobro obrazovanim instruktorima za upravljanje uređajima. Temperament i Makita vam prezentiraju alat, jer samo na ovaj način možemo predstaviti alate uz stručno savjetovanje na pravom mjestu i u pravo vrijeme izravno vama korisnicima.

METABO

Metabo je vodeći svjetski proizvođač ručnog akumulatorskog i električnog alata, te alata za radionice, servise i industrijsku primjenu. Svi alati konstruirani su i proizvedeni za profesionalnu uporabu. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti u korištenju i prilagođenosti korisniku.

NIVEL SYSTEM

NIVEL SYSTEM je globalna marka koja nudi profesionalna mjerna rješenja za građevinarstvo, osnovana u Poljskoj.Koristimo svoje iskustvo i odgovaramo zahtjevima tržišta,te nudimo našim kupcima najbolje mjerne komponente zahvaljujući praćenjima modernih trendova u mjernoj tehnologiji.

SOLO by AL-KO

SOLO by AL-KO usredotočuje se na osobu oko koje se sve vrti. To je i podrijetlo imena marke SOLO, koje se odnosi na činjenicu da je pojedinačna osoba prvi put bila sposobna sama raditi u vinogradu zahvaljujući inovativnoj tehnologiji prskanja.

HONDA

Široki asortiman visokokvalitetne trajne opreme za napajanje Honda strojeva na koju se možete osloniti. Uz naš asortiman Honda opreme možete stvoriti svoje dvorište iz snova!

TELWIN

Telwin znači vrhunska, inovativna i tehnološki napredna rješenja i uvijek jamčenje izvrsnih performansi u bilo kojem operativnom stanju. Naša misija je isporučiti TELWIN aparate za zavarivanje, strojeve za točkovno zavarivanje, sustave za rezanje, punjače i startere za bilo koju vrstu industrijske proizvodnje.

VILLAGER

Osnovan 2005, Villager je prerastao u jedan od vodećih brendova vrtnih i električnih alata na Balkanu. Ostvarivanje najbolje “vrijednosti za novac”, vrtnog i električnog alata za široku upotrebu. Cilj nam je da ljudima olakšamo život i učinimo ga bogatijim nudeći im kvalitetne proizvode koji su lako dostupni.