O nama

O NAMA

Prateći svjetske trendove, koristeći stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo u radu sa profesionalnim alatom odlučili smo osnovati tvrtku Temperament.

Osluškujući tržište i potrebe klijenata rasli smo zajedno s njima, te 2016. godine preselili na današnju lokaciju u Zadru. Osnovna djelatnost naše tvrtke je distribucija profesionalnih alata i opreme svjetskih renomiranih brendova. Kontinuirano obogaćujemo naš asortiman kako bismo svojim klijentima ponudili najbolje i najnovije trendove u svijetu profesionalnih alata. Okosnicu našeg poslovanja i asortimana čine baterijski i električni alati s pripadajućim priborom, uređaji za zavarivanje i dodatna oprema, strojevi za brušenje, rezanje i savijanje, mjerna tehnika, zaštitna oprema, agregati u rasponu od kućne upotrebe do telekomunikacijskih sistema, te djelom vrtni i poljoprivredni program.

Specijalizirana smo trgovina za prodaju alata, strojeva i pribora te želimo postati i centralno mjesto za Vašu online kupovinu. Naši djelatnici su školovani stručnjaci, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu. Uz usluge prodaje i savjetovanja omogućili smo našim klijentima brz i kvalitetan popravak električnih i baterijskih alata koji djeluje u sklopu naše prodajne poslovnice na adresi Franka Lisice 42 u Zadru. Zadovoljstvo naših kupaca naša je najveća prednost.

Nudimo Vam odabir savršenog alata za vaše potrebe iz profesionalnog asortimana renomiranih brandova kao što su : MAKITA, METABO, BOSCH, DEWALT, STANLEY, BGS, HAWERA, TELWIN, UNIOR, KNIPEX, WIHA, PROXXON, ECHO, HONDA, R.I.D., NIVEL SYSTEM, EIBENSTOCK, SOLO, AL-KO, FISKARS i mnogi drugi.

Pružamo komfor online kupovine 24 sata dnevno i isporuku naručenih proizvoda na vaš kućni prag.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Pouzdana i brza dostava

Naše proizvode dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj. Brza i pouzdana dostava važna nam je kako bi proizvodi koje ste naručili kod Vas bili što prije.

Sigurno plaćanje

Omogućujemo plaćanje Vaših narudžbi direktnim bankovnim transferom, karticama ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja u poslovnici.

Pomoć i podrška

Za sva Vaša pitanja na raspolaganju Vam je naš uvijek ljubazan i stručan tim koji je uvijek spreman pomoći.

Preuzimanje proizvoda

Naručene proizvode brzo i jednostavno možete preuzeti osobno u našoj poslovnici.

Vrhunska kvaliteta

Zastupnici smo i uvoznici profesionalnih alata i opreme svjetski poznatih proizvođača.

Ponude i popusti

U našem webshop-u, kao i u našoj trgovini možete pronaći odlične akcije i popuste.
American Express Visa MasterCard Maestro MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa