Vrtni alat i poljoprivredna oprema program je alata čija je širina u današnje vrijeme stvarno impozantna. Njegova primjena sve je značajnija bilo da se koristi pri radu u vrtovima ili parkovima. Kao i pri održavanju zelenih površina hotela, kampova ili svih onih koji drže do svog imidža i okoliša. Uređaji unutar programa Vrtni alat i poljoprivredna oprema mogu se podijeliti na nekoliko kategorija. Podjela je na uređaje za obradu tla, za sjetvu i sadnju, za košenje travnjaka ili livada, za lomljenje plodova ili zalijevanje i prskanje.

Kada želite kvalitetni i izdržljivi akumulatorski ili električni vrtni alat kao što su trimer za travu, kosilica ili pila, postoji niz opcija. Uključujući veličinu, razinu snage i izvor napajanja (baterija, kabel ili benzinski motor) stoga je pri odabiru bitno prvo odrediti za koju svrhu i primjenu vam alat treba.

Baterijski i benzinski program

Možete odabrati između baterijskog programa od MAKITA, DEWALT ili GREENWORKS ili pak alata s benzinskim motorom kao što su HONDA, TORO ili SOLO. U oba slučaja nudi vam se neograničeno kretanje po vašem dvorištu ili mjestu obrade. Naše baterije omogućuju vam dovoljno vremena za rad i realizaciju većine poslova.

Odabir električnog vrtnog alata daje vam neograničeno vrijeme rada kada ste uključeni u izvor napajanja. Najprikladniji su za manja područja i aplikacije. Od vrtlarstva do profesionalizma i zahtjevnih zadataka: udobna bežična sloboda s baterijskim uređajima ili benzinskim motorom na otvorenom, u radionici ili u kući, izbor ja vaš.

Navodnjavanje vrtova vrlo je važna tema u današnje vrijeme zbog klimatskih promjena. Postoji nekoliko načina zalijevanja vašeg vrta kao što su spajanje na vrtno crijevo ili pomoću vrtne pumpe. Ako se radi o većim površinama tada je najbolje rješenje sistem raspršivanja. On nježno navodnjava travnjak odozgo. Pop-up prskalica je dobra alternativa ako tražite nevidljivu, ali učinkovitu vrstu navodnjavanja. Ako želite biti sigurni da svaka biljka dobiva dovoljno vode, ali niste u mogućnosti svaku pojedinačno opskrbiti kantom za zalijevanje, spremni ste za sistem navodnjavanja kap na kap.

Sa sjeckalicama za grane volumen biljnih ostataka smanjuje se u prosjeku za 75%. Osim praktične uporabe, sjeckanje ima i održivi aspekt. Usitnjeni materijal možete koristiti za ekološko kompostiranje.

Kupite sve naše dostupne stilove i opremu već danas u našem prodajnom centru Temperament alati ili online 24/7 na stranici www.temperament.hr

Filter