Potrošni materijal i pribor su osnovni faktori bitni za potpunu funkcionalnost akumulatorskog, električnog, pneumatskog ili motornog uređaja i alata. Potrošni materijal može se naći posebno u zanatskom sektoru i u proizvodnji što uključuje sirovine i zalihe. Oni se troše pri primjeni. Smisao i težište danas je osigurati njihovu postojanost izvedbe i što dužu trajnost i korisnost.

Sa svrdlom koji odgovara materijalu, bušenje ne samo da postaje preciznije, već vam je potrebna i manja sila ako geometrija oštrice optimalno odgovara materijalu. Bitovi ne samo da moraju stati u vijak, već moraju izdržati veliku silu i naprezanja. Također pravi se i razlika između različitih vrsta bitova. Postoje bitovi za različite oblike vijaka. Oni mogu biti ravni, križni (Philipps, PH ii PZ), torx i šesterokutni (imbus). Glodanje je proizvodni postupak rezanja materijala u geometrijskog definiranog oblika. Glodala dolaze u različitim izvedbama i prikladni su za različite materijale. Brusni papir je debeli i grubi komad papira koji se koristi za brušenje površina. Tradicionalno se koristi za glačanje drva. No, metali, lakovi ili prirodno kamenje također se mogu obraditi brusnim papirom.

Bez obzira radi li se o popravku navoja, tj. ponovnom izrezivanju postojećeg navoja ili stvaranju novog navoja, za čisti navoj potreban je visokokvalitetan urezni i narezni alat. Kakvi god bili vaši planovi – možete se osloniti na originalni Bosch pribor ili pribor drugih renomiranih proizvođača ovisno o svrsi i namjeni.

U našoj ponudi zajamčeno ćete pronaći odgovarajući pribor za vaš alat. Temperament alati nudi vam široki izbor potrošnog materijala i pribora od BOSCH-a online na web stranici www.temperament.hr kao što su svrdla, setovi bitova, dlijeta, rezni i brusni diskovi, četke, pilice, glodala, dodaci za višenamjenski alati, papir za brušenje, spužve i vosak za poliranje, dijamantni alati i koferi za alat.

Filter